Tillbaka till sök
Utgått jobb

Timvikarier med erfarenhet av städ, fönster och golvvård

Timvikarier med erfarenhet av städ, fönster och golvvård


Teamledare inom städ och service

Om företaget
Kundpartner har sedan starten 2007 arbetat med personal- och organisationsutveckling i olika former. 2016 startade Kundpartner upp verksamhet inom städ- och servicetjänster, där ledningen och ägarna tog med sig sina erfarenheter från tillväxtresan med Support Syd AB. Kundpartner har växt kraftigt och har i dag över 280 medarbetare anställda inom städning med kontor i Malmö, Helsingborg, Kristianstad, Karlskrona, Göteborg och Stockholm.

Kundpartner är Gasellföretag 2020 och de fyra senaste åren i final i Årets Glansföretag - bästa företaget i branschen.

Dina arbetsuppgifter
Kundpartner söker nu Timvikarier till verksamheten i Göteborg. Har du erfarenhet av städ och service och är affärsmässig? Då är detta jobbet för dig!

Tjänsten innebär en timanställning med start omgående.

Dina arbetsuppgifter som gruppledare hos oss är att vara ute och jobba tillsammans med de andra i teamet och vara ansvarig för den dagliga driften och att den sköts på ett korrekt och tillfredsställande sätt. Man städar allt på ett företag så som kontor, produktion, matsal, allmänna utrymmen, omklädningsrum, uteskötsel mm.
Arbetstiderna varierar och förläggs efter verksamhetens behov då det beror på när kunden behöver oss men är mestadels dagtid.Din bakgrund/Dina egenskaper
Dokumenterad erfarenhet från städ- och servicebranschen är ett krav.Du kommer att ansvara för den dagliga driften samt ha personalansvar och det är meriterande om du har erfarenhet av detta sedan tidigare.
Du är van vid att handskas med människor och kan skapa bra relationer med kunderna och personalen ute på plats. Du har ett sinne för ordning och reda samt ett affärsmässigt tänkande och kundfokus
Vi söker dig som är kommunikativ och anpassningsbar.


- B körkort är ett krav
- God Svenska i tal och skrift
- Kunskaper inom golvvård och fönsterputs är meriterande.

Vi söker glada och positiva medarbetare som vill utvecklas inom yrket, tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Kundpartner tillämpar provanställning. Rekryteringen sker löpande så ansök snarast

Välkommen med din ansökan!

Information och kontakt
Arbetstiderna är dagtid men det kan även förekomma kväll och helgarbete


För mer information om tjänsten kontakta Pia Wahlgren 0728-875731 mail : pia@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personal är din personliga och lokala arbetsgivare i bemanningsbranschen. Vårt breda kontaktnät hjälper dig som har rätt inställning och kompetens, till arbete. Vi verkar i flera olika branscher, vilket öppnar många dörrar för dig i jakten på nästa jobb. Vi lägger fokus på vår personal, deras välmående och utveckling. Vi kan personal.

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se

Anställningsomfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag

2023-05-26

Tjänstgöringsort

Göteborg (Västra Götalands län)

Registrera CV
Tidrapportera Stäng

För att ge dig en bättre upplevelse av våra webbplatser placerar vi cookies på din dator, telefon eller läsplatta.

Jag förstår